IJ-hallen |New in


English:

As some of you may know, I went to the IJ-hallen with Kristel on August the 3rd. The amount of clothes there is amazing. When we thought we were done we discovered that we had not even seen half of the stands! The clothes are very trendy and vintage-like, defenitely my style. I recommend going there so much! 

Bracelets: 0,50 Euro's/ Analog Kodak camera: 0,50 Euro's/ Jacket: 5 Euro's/ Aztec vest: 1,00 Euro's/ Blouse: 3,00 Euro's/ T-shirt: 1,00 Euro's/ Necklace: 2,00 Euro's

Nederlands:

Zoals jullie misschien wel weten zijn Kristel en ik naar de IJ-hallen geweest op 3 Augustus. Dat is een '2ehands markt' op een terrein in Amsterdam. De toegangsprijs is 4,50 euro. De hoeveelheid kleding daar is overweldigend en toen we dachten dat we alles wel hadden gehad bleek dat we nog meer dan de helft niet hadden gezien! De kleding is heel hip en vintage-achtig, helemaal mijn stijl dus. Houd altijd in je achterhoofd dat kleding op het eerste gezicht niet leuk kan zijn, maar als je het goed combineert juist wel, dan vind je de beste koopjes! En vergeet natuurlijk niet af te dingen! Ik raad het jullie allemaal aan om eens naar de IJ-hallen te gaan, het is echt ontzettend leuk!

Armbanden: 50 cent/ Analoge Kodak camera: 50 cent/ Jasje: 5 euro/ Aztec jasje zonder mouwen: 1 euro/ Blouse: 3 euro/ T-shirt: 1 euro/ Ketting: 2 euro

13 comments:

 1. Wauw, toffe aankopen! Die camera is zo verschrikkelijk mooi en 50 cent ik ben zo jaloers ik ga weg :( liefs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, ik moest hardop lachen door je reactie. Geweldig he? Kom je nog wel een keer terug? :p

   Delete
 2. Super leuke aankopen :) Dat aztec printje ziet er interessant uit!

  ReplyDelete
 3. Ik was alweer helemaal vergeten dat je dit allemaal had gekocht :) Mooie foto's zijn het geworden!
  X

  ReplyDelete
 4. Ah wat leuk die camera, oude camera's zijn sowieso enorm fotogeniek.

  ReplyDelete
 5. Super leuke aankoopjes! Vooral dat shirtje is gaaaf! Die camera is gaaf trouwens, doet de camera het ook nog of dat niet?

  Ik ga ook maar eens een keertje naar de IJ/hallen denk ik! ;)

  xxx
  www.SarandaAdriana.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel :)
   Het is een analoge camera, als het goed is heb je daar een rolletje voor nodig en dan doet 'ie het (volgens mij kunnen die dingen niet kapot gaan). Rolletjes ontwikkelen (en de rolletjes zelf) is alleen heel duur, dus dat stel ik uit. Als foto-onderwerp is het ook een prachtig dingetje!

   Delete
 6. wooow, dit lijkt me zooo leuk! En maar 50cent voor de armband en ja, alles echt zooooo cheap en toch zo mooi Ö als ik daar ooit naar Amsterdam ga, wil ik dit echt doen ^-^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het ís ook heel leuk :D De ervaring alleen is al geweldig, gewoon lekker tussen kleren graaien en er super (bijna gratis) schatten vinden... <3 ik ben in love, ik wil niets anders meer! Ga er zeker heen! Fijn dat ik je heb kunnen overhalen :D

   Delete
 7. Ah dit klinkt zo fijn! Op mijn to do lijstje voor Amsterdam for sure. Ik bestelde vandaag wat op een website en was zo blij dat ik 7 dingen voor 100 (!!!) euro had en kijk nu haha! Trouwens, ik vind je layout heel mooi gedaan!

  ReplyDelete
 8. Leuke aankopen!

  Xo

  ReplyDelete
 9. Wauw, héél erg leuke dingen!
  Vooral die camera is zo awesome (:

  Liefs, Liese
  Cats & Dresses

  ReplyDelete
 10. ah ik wil al zo lang een keer naar de ijhallen toe! Je hebt echt hele mooie dingen gekocht! vooral het lila-shirtje! en de camera natuurlijk :)

  ReplyDelete

Thanks for your comment!