Butterflies and Spanish Flags
English:

I found myself falling in love with all the different sorts of insects that exist. Some are creepy, some unique by their colours and others are so beautiful you can't stop looking at them. I made a lot of insect pictures and also found the name of the butterfly of the first image. Translated to English her name is 'Spanish Flag'. And it's a day active night moth. I can't stop being amazed about the beauty of the earth and I love how God made all of this!

Nederlands:

Ik ben helemaal verliefd op de prachtige soorten insecten die er bestaan. Sommigen zijn ontzettend eng (en soms gevaarlijk) en anderen hebben prachtige kleuren, of zijn zo mooi dat je je ogen er niet vanaf kunt houden. Ik maakte een heleboel foto's van insecten en vond de naam van de vlinder op de eerste foto. Haar naam is 'Spaanse Vlag' en het is een dag actieve nachtvlinder. Ik verwonder me telkens weer over de prachtige natuur hier op aarde en over hoe God dit allemaal heeft gemaakt!

5 comments:

 1. Ah vlinders zijn zo prachtig, wat een mooie foto's!

  ReplyDelete
 2. Vlinders zijn zo mooi! XO

  ReplyDelete
 3. ah leuke foto's en post! vlinders hebben inderdaad echt iets moois!

  ReplyDelete
 4. Heel mooi! Ik verwonder me ook elke keer weer!
  X

  ReplyDelete
 5. Wat een mooie foto's! Ik volg je, volg je terug? :)
  x

  ReplyDelete

Thanks for your comment!