QuotationsEnglish:

I am not able to take pictures of autumn leaves or drawings at the moment, because of my knee, so I'll try to inspire you with some quotes I stumbled upon via Tumblr and Weheartit. I will also do a post in the future in which I show some quote images I 'designed' to you, because many quotes have crappy images behind it, or no images at all. Enjoy your holiday and school days, and make the best of it beacause I know you can!

Click on the pictures for the sources.

Nederlands:

Op dit moment bevind ik me niet in een toestand waarin ik foto's kan maken van herfstbladeren of tekeningen, vanwege mijn knie. Dus ga ik jullie vandaag proberen te inspireren met wat quotes die ik tegenkwam op Tumblr en Weheartit. Ik zal in de toekomt nog ergens een post doen met zelfgemaakte quote plaatjes, want heel veel quotes hebben lelijke achtergrondplaatjes, of helemaal geen plaatjes. Geniet van je vakantie- en schooldagen en maak er het best van, want ik weet dat je dat kan!

Klik op de plaatjes voor de bronnen.

4 comments:

 1. Ze spreken me echt allemaal aan! Ik heb geen vakantie ): dus helaas pindakaas kan ik er ook niet iets van maken :) haha

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dat vind ik leuk om te horen!
   Ps: vakantie EN schooldagen, ik heb aan je gedacht :p

   Delete
  2. Deze zijn mooi/tof! nice.

   Delete

Thanks for your comment!