Reflections
English:

The shells I took with me from France, part two. I really enjoyed photographing them, as they are extremely photogenic. Playing with colours and compositions is something really important when taking photographs, and it's fun too. 
School is incredibly busy nowadays and I have a lot of things to do,even in my holiday. I thought I had three weeks left before the holiday started, but it's only one week. Good and not so good, as I have to finish some projects before the holiday starts. Good luck everyone and enjoy your free time by doing things that you REALLY want to do. (because I think it's much easier to admire pictures and drawings on Tumblr and not making your own.)

Nederlands:

De schelpen die ik meenam uit Frankrijk, deel twee. Ik genoot er echt van om ze te fotograferen, omdat ze nogal fotogeniek zijn. Spelen met kleuren en composities, texturen en diafragma's is heel belangrijk als je foto's maakt, en het is ook erg leuk om te doen. Samen zorgt het (in de meeste gevallen) voor een mooi totaalplaatje. Proberen is de sleutel.
School is ontzettend druk nu en ik moet nog een aantal dingen doen, ook in de komende vakantie. Ik dacht dat ik nog drie weken had tot de vakantie, maar het is er maar eentje. Goed en niet zo goed, want ik moet nog wat dingen af hebben voordat ik van mijn vrije tijd kan gaan genieten. Veel succes iedereen! Geniet van je vrije tijd door dingen te doen die je ECHT wilt doen. (Want ik merk dat het veel makkelijker is om andermans foto's en tekeningen op Tumblr te bewonderen in plaats van ze zelf te maken.)

2 comments:

  1. Wauw wat een mooie foto's weer!! Die steen op de eerste foto ziet er prachtig uit!

    ReplyDelete

Thanks for your comment!