Tumbling and falling leaves
English:

Leaves everywhere. Once the trees were green, then they suddenly turned yellow and before I could find some time to eternalize them on pictures, the leaves where spreaded all over on the ground. I love the colours of autumn, but the cold is not my favorite part. I'm looking forward to cosy nights in front of the fireplace, wrapped in a blanket and with a good cup of tea or hot chocolat.

Nederlands:

Bladeren, overal. Eerst waren de bomen nog groen, toen veranderden ze plotseling in geel en voordat ik de tijd kon vinden om ze te vereeuwigen lagen de bladeren overal verspreid op de grond. Ik houd van de kleuren van de herfst, maar de kou is niet mijn favoriete gedeelte. Ik kijk er wel naar uit om lekker voor de haard te kunnen zitten, gewikkeld in een fleece deken en met een lekker kopje thee of warme chocolade melk.

4 comments:

 1. Mooie foto's!! XO

  p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier!

  ReplyDelete
 2. Wauw mooie foto's! Vooral die laatste!!

  ReplyDelete
 3. Wauw, de laatste vind ik erg mooi!
  X

  ReplyDelete
 4. Ooh die foto's! Die middelste, ahh, ja. Ik hou niet zo van die kou, maar aan de andere kant, het heeft ook wel weer iets. (Haha ben laatste tijd echt zo positief over werkelijkwaar alles!)

  ReplyDelete

Thanks for your comment!