Fall FashionEnglish:

When I was thinking about things to post today I logged in at my Polyvore account and discovered some fall sets I made a few weeks ago. It's been a while since I posted a fashion post, so here we go!

Outfit 1: I think pairing prints is so daring to do in an outfit, but also a little bit tricky. That's why I kept it simple with pairing accessoires and shoes.

Nederlands:

Terwijl ik nadacht over dingen die ik vandaag kon posten, logde ik in op mijn Polyvore account en ontdekte wat herfst setjes die ik een paar weken geleden gecombineerd heb. Het is al een poosje geleden dat ik een fashion post heb gepost, dus dit was perfect voor vandaag!

Outfit 1: het combineren van twee verschillende prints in één outfit is iets wat ik er heel erg leuk uit vind zien, mits het goed is gedaan. Het is wel een tricky trend, daarom hield ik het rustig door alleen de accessoires van een print te 'voorzien'.

English:

Outfit 2: This is a simple outfit, but the shoes and the necklace give it some more glam. The colours scheme is autumn-ish and I defenetily want to wear this comfortable outfit on cold, rainy days.

Nederlands:

Outfit 2: Dit is een simpele outfit, maar de schoenen en de ketting geven het wat meer glam. De kleuren passen goed bij elkaar en het is een outfit die ik meteen aan zou trekken op dagen waarop ik er fashionable uit wil zien, maar het wel lekker warm wil hebben.
English:

Outfit 3: I actually didn't know if I liked this outfit or not, but I think I do. The colours pair well together. Besides that, the bottom of this outfit is beige and the top black and red. The bag mixes the black and the beige perfectly.

Nederlands:

Outfit 3: ik wist in eerste instantie niet zo goed of ik deze outfit leuk vond of niet. Uiteindelijk denk ik dat het een mooie outfit is omdat de bovenkant zwart met spijker is en de onderkant beige. In de tas komt dit allebei terug, waardoor het een geheel wordt.

English:

Outfit 4: I love sweaters, canvas bags and ombre and I paired them all together in this outfit. To make it a little less white and grey I added the shoes and the necklace. 

Nederlands:

Outfit 4: ik houd van truien, canvas tassen en ombre en ik combineerde ze allemaal met elkaar in deze outfit. Om het wat minder grijs en wit te maken voegde ik de schoenen en de armband toe. Normaal gesproken zou ik echt nooit zulke schoenen dragen, maar hierbij vond ik ze verbazingwekkend leuk.
English:

Outfit 5: this is a more retro outfit and I love the combination of classy and vintage. It's more classy than the clothes I usually wear, but I wouldn't think twice about wearing this if I had these items.

Nederlands:

Outfit 5: dit is een meer retro outfit en ik vind de combinatie van classy en retro heel geslaagd. Normaal gesproken draag ik niet zulke 'nette' kleding (ik denk dat het vooral door de hakken en de tas komt dat het zo netjes lijk), maar deze outfit zou ik wel aan willen. Vooral de blouse, de muts en het horloge <3

Have a good, stylish week(end)!

4 comments:

 1. Ik vind outfit 3 heel mooi!
  X

  ReplyDelete
 2. Wat een leuke outfits! Ik vind vijf vooral heel erg schattig!

  ReplyDelete
 3. Wat een gave outfits! Die onderste vind ik heel gaaf!
  liefs,
  rosannevandierenn.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Outfit 1 is wel een tricky trend ja, maar je hebt het goed rustig gehouden

  ReplyDelete

Thanks for your comment!