Oh My Deer | DIY


English:

Hello lovelies! Today I'd like to share a DIY project with you which I made earlier this year. This project requires some paint (ít doesn't have to be fabric paint) and a tote canvas bag. I really am in love with any kind of canvas tote bags, so I'm defenitely going to paint some more.
This was the first time I made pictures of myself with a tripod. The sun was shining so beautifully yesterday, I had to take some pictures. Well, that was a lot of work. In the end I REALLY had to stop because the grass was destroyed by my many footsteps. (it was a little bit rainy). Well, but the result is amazing! I hope you love this as much as I do :)

Nederlands:

Hallo leukerds! Vandaag wil ik met jullie een DIY project delen die ik een poosje geleden heb gedaan. Hiervoor heb je alleen wat verf nodig (plakaat of acryl verf. Als je geld over hebt kan je natuurlijk ook textiel verf gebruiken) en een canvas tas. Ik ben helemaal gek op canvas tassen dus dit project was iets wat ik wel móest doen. Ik ga er natuurlijk nog een paar maken!
Dit was trouwens de eerste keer dat ik foto's maakte van mezelf met een statief. De zon scheen zo ontzettend mooi gisteren dat ik wel foto's moest maken, ook al had ik nog een hele toetsweek te leren... Het was ver-schrik-ke-lijk veel werk ,(vergeleken met wat ik had verwacht. Even statief neerzetten, klik-klik en klaar) maar het was het waard. Op gegeven moment moest ik gewoon stoppen omdat ik met mijn lompe regen/tuin laarsjes het gras van mijn vader kapot trapte (oeps). Het was namelijk een beetje regenachtig en de modder besloot om mij en het gras lastig te vallen. Ik ben daarna nog met een borsteltje van de veger en blik over heen gegaan om het gras weer in model te krijgen (haha) wat natuurlijk onbegonnen werk was. MAAR... het was het waard. De lichtval was prachtig en de foto's zijn blog-waardig, wat een heleboel zegt denk ik. Ik hoop dat jullie net zo van dit project genieten als ik heb gedaan!

PS: die zwarte dingetjes om mijn arm zijn elastiekjes. Ik ben vàst niet de enige die ze verzameld. Ik heb er nu vier! (en ze zitten lekker, maar dat terzijde.)


Step 1: buy a canvas tote bag.

Step 2: collect some pictures as inspiration for your final design.
Step 3: photoshop the pictures into one piece. I used a lot of seperate flowers and drew the letters myself.
Step 4: draw the design on your canvas bag.
Step 5: grab your brushes and paint and make a masterpiece!
Step 6: I replaced the straps with some self-sewn denim straps. Then you are ready to show the world your talent!

6 comments:

 1. Ik vind 'm nog steeds supermooi!
  X

  ReplyDelete
 2. Wauw, hij is zo mooi!

  ReplyDelete
 3. Wauw die ziet er erg mooi uit!

  ReplyDelete
 4. Wauw hij is prachtig! Wat een gaaf idee zeg!

  ReplyDelete
 5. Wauw! Echt prachtig!

  ReplyDelete

Thanks for your comment!