Don't be afraid to FAIL, be afraid not to TRY


Oyster with rocks and a waterfall
English:

Well, I finally can enjoy my Christmas holiday. I discovered I haven't drawn properly for four complete months. Shocking, isn't it? Of course I doodled a bit and did little drawings, but I haven't done a big drawing since then. So that's one of the things I want to do the coming two weeks. I will also take some photographs, because that's something I also didn't have time for because of the school work I had to do. Enjoy your holiday and please remember to calm down, don't stress!

Nederlands:

Jaja, ik kan eindelijk van mijn kerstvakantie genieten. Ik ontdekte dat ik sinds de zomervakantie (dat is 4 maanden geleden) niet echt meer heb getekend. Daar schrok ik best wel van. Natuurlijk teken ik wel wat kleine dingetjes en maak ik dingen op de kunstacademie, maar ik heb al heel lang geen eigen, grote tekening meer gedaan. Dus... dat is een van de dingen die ik de komende twee weken ga doen. Ik zal ook maar weer eens gaan fotograferen, want dat is er (schaamschaam) ook bij ingeschoten het afgelopen -bijna- halfjaar, door al het schoolwerk. Geniet van jullie vakantie en vergeet alsjeblieft niet om lekker uit te rusten, laat je niet gek maken door de kerst-en-nieuwjaar stress!

7 comments:

 1. Mooi! Die eerste is echt gaaf! Eindelijk vakantie :)

  ReplyDelete
 2. Oh lekker he?! Geniet er van! Heb je die twee zelf gemaakt? Ze zijn heel erg gaaf geworden!

  ReplyDelete
 3. Geniet van je tijd deze vakantie! Die eerste is suupermooi! Alvast fijne feestdagen!

  ReplyDelete
 4. Super mooie tekening en geniet van je vakantie!

  ReplyDelete
 5. Wauw ik vind de eerste echt heel tof. Fijne vakantie en veel tekenplezier!

  ReplyDelete
 6. Dankjulliewel <3 Ik wens jullie allemaal hetzelfde toe.

  ReplyDelete
 7. Prachtig die eerste! (Nog fijne feestdagen!)

  ReplyDelete

Thanks for your comment!