This was 2013


English:

This was 2013... I actually thought I hadn't created so much this year. While making this collage I changed my mind. I want to thank all my followers and readers for being here and supporting my blog and my work. Thanks so much! Happy 2014!

Nederlands:

Dit was 2013... Ik dacht, om heel eerlijk te zijn, dat ik dit jaar niet zo veel had uitgevoerd. Haha, wel dus. Toen ik bovenstaande collage maakte veranderde ik onmiddellijk van gedachten. Wat een posts! 2013 was een jaar waarin ik relatief weinig nieuwe volgers kreeg, maar wel ontzettend veel lieve reacties. Het jaar waarin ik mijn nieuwe lay-out en domeinnaam online zette en mijn blog meer dan 40.000 pageviews in totaal haalde! Ik heb ontzettend genoten van de mogelijkheid om me via deze blog te ontwikkelen, en dat zal ik ook zeker blijven doen. Gelukkig 2014 iedereen!

Follow my blog with Bloglovin

8 comments:

 1. Jij ook een heel gelukkig nieuw jaar! (Je hebt toch al aardig wat portretten gemaakt zie ik)
  Liefs'

  ReplyDelete
 2. Gelukkig nieuwjaar alvast! (:

  ReplyDelete
 3. Gave collage, je bent echt ontzettend creatief! Je tekeningen en foto's zijn zo mooi :) Ik vind het echt fijn om je blog te lezen! Gelukkig 2014!

  ReplyDelete
 4. Gelukkig nieuwjaar! En wat een mooie collage!

  ReplyDelete
 5. Heel erg bedankt iedereen <3

  ReplyDelete
 6. Hey superleuk blog heb je! Zou je ook een kijkje op mijn blog willen nemen? http://lifeofdiya.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 7. Wauw dat potret van Beatrix!

  ReplyDelete

Thanks for your comment!