Baroque and RosesEnglish:

You may have noticed I didn't post last week. I think I don't have to tell this again, but it is because of school. Coming week I'll be preparing voor the testweek, and the second week after today I'll study for my tests. I'll try as hard as I can to prepare some saturday posts, but I can't promise anything. I hope you understand.
Two weeks ago I discovered these two old picture frames on the attic of relatives. I asked if I could have them, and now I'm the happy owner of two baroque picture frames. I do have to fix them, but I don't mind.
I wish you all a lovely week!

Nederlands:

Het zou kunnen dat het je is opgevallen, ik heb vorige week namelijk niets online gezet. Ik kan vertellen waarom, maar dat weet je waarschijnlijk ook al. Het komt namelijk wéér door school. Alle docenten besluiten leuk te doen en in de laaste week dat het nog toegestaan is al hun SO's te plannen. Ten koste van mijn vrije tijd. Daardoor kan ik geen tijd vinden om foto's, tekeningen en collages te maken, waardoor er dus ook niets te posten valt. Komende week ga ik keihard leren, toetsstof doorlezen, planningen maken en vragen bedenken en de week daarna ben ik onbereikbaar en die-hard studienerd. Jippie... Ik zal proberen om gewoon zaterdag iets online te zetten, maar als er niets komt (op woensdag dus sowieso niet) weet je waardoor het komt. Ik hoop dat jullie dat begrijpen.
Twee weken geleden ontdekte ik deze twee prachtige, oude schilderijlijsten op de zolder van familieleden. Ik vroeg natuurlijk of ik ze mocht hebben, want ze stonden alleen maar stof te verzamelen. Dat mocht, dus nu ben ik de gelukkige eigenares (ik wilde eigenlijk eigstenaar of eigenaarster typen) van deze twee twee prachtige baroque schilderijlijsten. Ze zijn echt ENORM en ook kapot, dus ik moet ze nog maken. Dat heb ik er wel voor over.
Ik wens jullie allemaal een geweldige en positieve week toe!

1 comment:

  1. Wauw, ze zijn heel mooi! Die roosjes erop zijn gaaf. :)

    ReplyDelete

Thanks for your comment!