Rustic, urban, oriental and cultural

English:

I finished learning my English vocabulary earlier than I'd expected, so taday I've got a little post for you containing home inspiration pictures I put into a collague. They're all from Tumblr, that's why some don't have a source. (because some Tumblr users forget to include sources...) Tumblr really changed my style, especially when it comes to my future home desires. (look here to compare my current style with my earlier style)

Nederlands:

Ik was vandaag wat eerder klaar met het leren van mijn engelse woordjes dan ik verwacht had, dus heb ik nu even een pauze om jullie te vermaken. In deze post zie je vier verschillende collages die ik samengesteld heb met plaatjes van Tumblr. De bronnen die erbij stonden heb ik onderaan deze post geplaatst, van de anderen weet ik de bron niet. Tumblr heeft mijn 'woonstijlwensen' heel erg veranderd vind ik. Vergelijk deze post maar eens met mijn vorige home inspiration post.


1 comment:

  1. Oooh die foto's zijn zo mooi! Zo wil ik dat mijn huis eruit ziet maar dan al die 4!

    ReplyDelete

Thanks for your comment!