The last rose in the garden


English:

This was the last rose in the garden. I discovered it a week ago. The next time I looked outside, it was gone. I think winter is now really coming, although the temperature hasn't been under zero degrees yet. I hope it'll stay this way. Don't get me wrong, I love snow, but I really hate going to school by bus.
This holiday is almost over, I wish you all the best. Stay calm, try to face the work in a right way. I'll try it too. (I really have no idea how, I'm already super stressed when I only think about all the work I have to finish for school...)

Nederlands:

Dit was de laatste roos in de tuin. Ik ontdekte haar vorige week. De volgende keer dat ik naar buiten keek was ze weg. Ik denk dat de winter er nu echt aan gaat komen, alhoewel de temperatuur nog steeds boven nul is. Ik hoop dat het zo blijft. Begrijp me niet verkeerd, ik vind sneeuw heel leuk en aardig, maar ik houd er niet zo van om met de bus naar school te gaan (understatement).
Deze vakantie is alweer bijna voorbij, ik wens jullie het allerbeste. Blijf rustig en probeer het schoolwerk onder ogen te komen op de goede manier. Ik ga het ook maar eens proberen (ik heb alleen geen flauw idee hoe. Ik raak al in de stress als ik alleen maar dénk aan wat ik allemaal nog moet afmaken voor school...)

Follow my blog with Bloglovin

7 comments:

 1. Hahahahaha, ken je gevoel over school. IK WILDE ZO VEEL GAAN DOEN DEZE VAKANTIE. Maar ineens was de vakantie om. Niet leuk :(((( Nou ja, succes in ieder geval! Prachtige foto!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeeej, I'm not alone :D Heel herkenbaar ja. Dankjewel!

   Delete
 2. Succes met je schooldingetjes, die foto is supermoooi!

  ReplyDelete
 3. Prachtige foto! Succes met school, leuke blog heb je trouwens, ik ga je volgen. (:

  ReplyDelete
 4. Lovely! You are so talented! I love your drawings *-*

  xx, rebecca
  awayinparadise.blogspot.com

  ReplyDelete

Thanks for your comment!