Fair-maids are Fair Made


Bloom.
In the warmth of May
I look at the magnolias
And wonder when, I too,
Will bloom into something
Beautiful"
— kmh


English:

Today I am ill. I have slept for at least two hours straight and now I'm a little bit worried about my night's sleep the coming night, as I should be fully rested now, but I'm clearly not. I have to do so much for school and now I'm ill there's no way I'll succeed in that, at least not today. The weather is beautiful and the sun has already started to make it's way back to the other side of this planet while I sit on the couch, blogging for you and doing nothing special (tumblr). I think it's good to rest once in a few weeks and I think it's good to not be busy always, but we (at least I) don't like doing nothing. We have to do so much and when you simply can't do anything, it's frustrating. I make the best of it, and I hope you do too. Keep believing in yourself, I believe in you too. I'm proud of you all.

Nederlands:

Vandaag ben ik ziek. Ik heb van ontzettend veel geslapen, een keer zelfs twee uur achter elkaar. Nu maak ik me wel een beetje zorgen over mijn slaap de komende nacht, omdat ik nu volledig uitgerust zou moeten zijn, maar dat ben ik duidelijk niet. Ik moet zo veel voor school doen en er is geen kans dat me dat nog lukt, in elk geval vandaag niet. Het weer is trouwens prachtig en de zon is al bezig om naar de andere kant van de aarde te reizen terwijl ik op de bank hang, voor jullie (en mijzelf) blog en niets bijzonders doe (tumblr). Ik denk dat het goed is om eens in de zoveel tijd uit te rusten en niet druk te zijn met dingen. Maar ik houdt er niet van om niets te doen. Als je zoveel te doen hebt maar je kàn gewoonweg niets is dat heel frustrerend. Maaarrrr.... We gaan er gewoon het beste van maken, jij ook! Blijf geloven in jezelf, ik geloof ook in jullie. Ik ben trots op jullie.

6 comments:

 1. Wat een prachtige foto! En heel veel beterschap! :)

  ReplyDelete
 2. Ah wat vervelend om te horen dat je ziek bent! Hopelijk voel je je snel veel beter en kun je snel van het zonnetje genieten :) x

  ReplyDelete
 3. Bedankt lieverds! <3

  ReplyDelete
 4. Wat een prachtige foto's zeg, wauw! <3
  Heel veel beterschap, misschien is het inderdaad wel goed om even rust te nemen.

  ReplyDelete
 5. Beterschap, hopelijk kun je snel genieten van het mooie weer.
  En over de foto's: Lente!! :D

  ReplyDelete
 6. Wauw er zitten mooie foto's tussen!
  Vervelend dat je ziek bent. :( Beterschap!

  ReplyDelete

Thanks for your comment!