Bloom in my heart and my soul


“Is the spring coming?” he said. “What is it like?”…
“It is the sun shining on the rain and the rain falling on the sunshine…
— Frances Hodgson Burnett, The Secret Garden


English:

This is part one of the spring pictures I took two weeks ago on Friday. We visited the farm of my uncle and aunt and I was free to walk around and take pictures of everything in the enormous garden.
This week I'll just be going to school, making homework and trying to catch up with all the things I haven't done yet. Somehow the teachers keep giving homework and tests and expect us to do everything. Wish me luck, I need holiday again.
Yesterday I watched Frozen for the first time, with my parents and sisters. It's an amazing movie with a lot of funny jokes and great songs. I'm currently trying to play Let It Go on the piano. Maybe I'll upload it when I can play it good enough (that'll be never then).
Have you already seen Frozen?

Nederlands:

Dit is deel één van mijn lentefoto's die ik 2 weken terug op vrijdag maakte, op de boerderij van mijn oom en tante. Heerlijk is het om daar rond te banjeren door de enorme tuin en de boomgaard, daar kan ik echt van genieten. De zon lichtte alles prachtig op en om elk hoekje lag, stond of groeide wel weer iets nieuws dat op de foto gezet kon worden.
Deze week heb ik, net als vorige week, weer gewoon school. Dat betekent hard werken, achterstand inhalen, voor SO's leren en om moeten gaan met docenten die denken dat je expres achterloopt en er niets aan doet om het in te halen en vervolgens boos worden. (terwijl zij toch echt degenen zijn die maar huiswerk en SO's op blíjven geven). Wish me luck. Ik ben nu alweer toe aan vakantie.
Gisteravond heb ik trouwens Frozen gekeken met mijn ouders en mijn zusjes! Echt een geweldige film is het. Ik weet niet of het jullie is opgevallen, maar er zitten enorm veel woordgrapjes in de film, vooral in de liedjes (die ik al allemaal uit mijn hoofd kende). Vooral Let It Go vind ik zo'n prachtig nummer! Ik probeer 'm nu op de piano te spelen, maar dat gaat nog vrij lastig. Ik blijf lekker oefenen en misschien upload ik wel wat als het me eindelijk lukt!
Hebben jullie Frozen al gezien?

1 comment:

  1. Wauw de eerste en laatste foto zijn prachtig! Let it go is inderdaad een mooi nummer!

    ReplyDelete

Thanks for your comment!