Photography | A cow's story


Are you interested in the story behind these pictures? (or do you want to know how many cows I had a confrontation with?) Click on "read more".


English:

As you must know by now: my uncle and aunt have got a farm. We visit them quite often nowadays. No problem at all. You may guess where these pictures are taken. Right, at the farm. In the orchard and near the fence between the orchard and the meadow of the neighbours where a funny story took place.
Here is your story:
I was taking pictures of apple/peach blossom (I don't know which of the two) and at some point I turned my back to the blossom and looked at the meadow. I knew there was a cow, but then there were 15 of them. 15 pairs of eyes looked at me and asked me to photograph them. Well, ok then. When I had walked back and forward a few times feeling super interesting and trying to get all fifteen in the picture (which doesn't work when shooting with a macro lens) I decided it had been enough for that day. I turned back to my blossom. A little bit too sudden. 15 pair of cow's eyes danced back out of fear. And I did too.
I love my neighbour cows.

Nederlands:

Zoals jullie onderhand wel weten denk ik: mijn oom en tante hebben een boerderij. Wij komen daar de laatste tijd nogal vaak. Géén probleem. Zo zijn deze foto's ook weer daar gemaakt. In de boomgaard en bij het hek tussen de boomgaard en het weiland van de buren. Gezellig, niet?
Hier komt het verhaal:
Ik was kersen/peren (ik weet het verschil niet, sorry) bloesem aan het fotograferen. Op gegeven moment draaide ik me om. Ik wist wel dat er een koe achter me stond, maar nu waren het er zeker 15. 15 paar koeienogen keken me aan alsof ik een of andere superzachtaardige alien was die hun nu op de foto MOEST zetten. Goed dan. Toen ik een aantal keer heen en weer had gelopen met het superfijne gevoel dat ik eens een keer echt 'interessant' was (ja, zo voelde het echt), besloot ik dat het weer genoeg was voor die dag. Ik draaide me om. Iets te abrupt. 15 paar koeienogen dansten achteruit van schrik. En ik ook.
Toch wel leuk zulke buren.

Ik zit sinds een paar dagen vreselijk te dobben over wat voor blog ik nou ben. En hoe ik meer mensen kan vinden die mijn blog willen volgen. En wat ik kan doen om dit pieterpeuterige stukje internet aantrekkelijker voor jullie te maken. Meer foto's? Meer verhalen? Meer tekeningen? (ja, dat sowieso) Meer afwisseling? Meer inspiratie? Meer vintage/fashion/2dehands? Meer...
Doe maar een leuke suggestie en geef me alstjeblieft feedback voordat je me ontvolgt. Dank u.

Follow my blog with Bloglovin

10 comments:

 1. Amazing photography, the cows are so sweet! Love it!

  ReplyDelete
 2. Bellissimi scatti !!! Kiss
  www.sfiziesfarzimoda.it (nuovo sito)

  ReplyDelete
 3. Leuk geschreven, en hele mooie foto's! Ik vind het altijd leuk om foto's en tekeningen te zien :)

  ReplyDelete
 4. Wat toevallig! Met de tweede paasdag ging ik wandelen. Toen ik bij een wei met koeien aankwam wilde ik een foto van de koeien te maken. Helaas waren de koeien een beetje te ver weg. Ik maakte wat 'klak'geluiden (dat geluid dat je maakt als je paarden lokt) en opeens kwamen alle koeien naar me toe rennen! Toen ik wat foto's had genomen en weer weg wilde liepen ze zelf mee :)

  Zoals altijd weer leuk geschreven, en prachtige foto's!
  Ik kan je helaas niet helpen aan ideeën voor meer volgers, ik vind je blog heel leuk zo.

  Veel liefs,
  Feline

  ReplyDelete
 5. Aaah, dat vind ik ècht leuk om te horen! Het zijn enorm lompe, maar heel koddige, lieve beesten. En toch vind ik ze wel een beetje eng :)
  Dankjewel! Dat vind ik ook heel leuk om te horen!

  Liefs, Jolijn

  ReplyDelete
 6. Leuk geschreven! En echt hele mooie foto's!

  ReplyDelete
 7. Hahah grappig verhaaltje over de koeien. Leuke foto's!
  Ik vind het ook ooit lastig om te bedenken wat mijn blog aantrekkelijker maakt. Bezoekers vinden veel outfits ook leuk om inspiratie op te doen, heb ik altijd het idee. En mooie foto's doen ook erg veel voor een blog, maar daar hoef jij je geen zorgen over te maken :)

  ReplyDelete
 8. leuk geschreven meid en wat een super mooie en leuke foto's! liefs, x
  www.rachelkromdijk.nl

  ReplyDelete
 9. Ahw, dankjullie wel. Ik zal het meenemen, Marion. Ik ben gek op mode, alleen houd ik er niet zo van om mijzelf op internet te zetten. Dus dat worden dan outfits zonder hoofd denk ik, haha. Dankjewel, dat is lief!

  ReplyDelete

Thanks for your comment!