Puck, Blossom and Vintage shops


English:

It's one big party here. We're just home from picking up our new dog, a white Swiss Shepherd dog: Puck! She's a bit afraid but happens to be the clown of her eight brothers and sisters, so that'll change. We also visited my uncle and aunt who have an amazing house with lots of blossoming trees around it in the orchard. I have taken way to much pictures of blossoms and I hope you don't mind it when I post them (but I'll post them anyway). Puck is now hiding under a cabinet and I doubt if she'll leave her position anytime soon. We just let her be for now, so she can get used to our noises.
I took these pictures in the neighbourhood when walking around with my youngest brother. I think the colours are lovely and the pictures match each other perfectly.

Nederlands:

Het is één groot feest hier. We zijn net thuis van over de grens om ons nieuwe hondje op te halen, een witte Zwitserse Herder: Puck! Ze is nog bang, maar ze schijnt de clown te zijn van de 9 pups uit haar nestje, dus dat komt wel goed denk ik. Verder bezochten we vandaag de boerderij van mijn oom en tante waaromheen een enorme tuin en een boomgaard(!) liggen. Ik heb weer eens véél te veel foto's gemaakt van bloesem en ik hoop dat jullie het niet erg vinden als ik ze post (maar ik post ze toch, wat jullie ook zeggen, hah). Puck verstopt zich nu al een half uur onder een kastje en ik betwijfel of ze die plek binnenkort nog gaat verlaten. We laten haar nu maar even met rust, zodat ze gewend kan raken aan ons lawaai. Verder heb ik, mocht het jullie interesseren, gister nog wat kringlopen en 2ehansjes afgeplunderd met als resultaat een superlieve kattentas, een zomerjas en een bloesje. Missie compleet. Ik ben GEK op 2ehands en vintage winkelen! Binnenkort ga ik ook nog met Kristel naar VintagePerKilo in Utrecht, de IJhallen en een schattig vintage winkeltje genaamd: Marbles and Vintage, in Amsterdam. Ik kan niet wachten om mijn kledingkast weer aan te vullen met statement stukken.
Ik nam deze foto's in onze buurt terwijl ik met mijn jongste broertje wandelde. Hij roept telkens "Mooie auto. Mooie autobus". Dus ik heb geprobeerd hem op de "mooie bloemen, mooie tak" te wijzen. Dat vergt nog wat oefening. 

2 comments:

  1. wauw hele mooie foto's ! ik volg je nu via bloglovin! liefs x

    ReplyDelete
  2. Wauw, die laatste is echt een prachtige, 'mistrieuze' foto!

    ReplyDelete

Thanks for your comment!