Drawing | A Unicorn on a Tote Bag
Nederlands:
Het was weer eens hoog tijd voor het maken van een nieuwe, tweede beschilderde tote bag. Mijn eerste kan je hier bekijken. Deze keer heb ik de verf minder extreem met water aangelengd, waardoor het wel als een soort 'plakje' op de tas ligt, maar ik heb er geen problemen mee. Dan loopt de verf ook minder snel uit bij regen. (regenproof is het niet namelijk). Mijn lieve moeder heeft me geholpen met de voering (een tweede tas binnenin) en ik maakte er zelf nog een tasje in voor mijn sleutels. Uiteindelijk was ik één hele dag non-stop bezig, en nog een klein stukje de vorige dag toen ik de schets maakte. Ik ben er erg blij mee en er komen nog meer, want raad eens? Ik heb er 10 voor mijn verjaardag gekregen, dat betekent dat ik nog 5 tassen beschilderen kan!

Ps: zoals je kan zien op de een-na-laatste foto. Het placemat dat ik in de tas stopte kwam er niet helemaal goed uit te zien. Oeps.

Englisch:
It was time for making another, second,  painted tote bag. You can see my first one here. This time I used less water so the paint is less flexible, but I don't mind. It means it'll stay on the bag longer when it rains. My lovely mother helped me with sewing the second bag in the painted bag, so the bag is more stable. I sewed a little bag for keys in it myself. It took me one whole day to paint it, and some hours to sketch the print. I'm very happy with it and guess what? I got ten other bags for my birhday, so that means I can make five more painted bags!

Follow my blog with Bloglovin

4 comments:

 1. Wauw, wat gaaf zeg!

  ReplyDelete
 2. Echt supermooi gedaan!

  X Sara

  ReplyDelete
 3. O wauw, wat suuuuper mooi! Echt tof gedaan!
  En ja ik laat zeker wat foto's van de kamer en tweedehands winkeltjes zien als ik er woon :)

  ReplyDelete

Thanks for your comment!