Photography | Cool Contrasting ColoursNederlands: 
Dit zijn een paar foto's die ik qua sfeer echt prachtig bij elkaar vind passen. De tweede is in onze voortuin genomen in de ochtend, de anderen op de boerderij.
Ik maak de laatste tijd ZO veel foto's! Wel sporadisch hoor, niet elke dag. Maar als ik foto's maak zijn het er meteen ook enorm veel. Ik kom er gewoon niet aan toe om ze uit te zoeken en te bewerken en dat vind ik jammer. Daardoor loop ik nu een beetje heel erg achter op mijn blog en moet ik nogal kieskeurig zijn in wat ik aan jullie laat zien. Ik zit er nog steeds aan te denken een portfolio site te maken, want hier deel ik ook mijn minder mooie kiekjes.
Ik heb vorige week trouwens meegelopen met een Grafisch Designer. Hij heeft me van alles verteld over het beroep en ik vond het GE-WEL-DIG! Alles wat ik leuk vind zit er in. Ik ga me nog in andere studies en beroepen verdiepen, maar deze studie staat nu op nummer 1. Ik twijfelde de dag erna wel heel erg of het iets voor mij is, maar toen ik beter nadacht kwam ik tot de conclusie van wel. Ik maak namelijk al ontzettend lang tekeningen, foto's, kaartjes, posters en dat soort dingen. Ik heb mezelf een deel van photoshop aangeleerd en ik wil ontzettend graag web-design leren. Twijfel is dus nergens voor nodig.

Hebben jullie al een studie in gedachten? Of doe/deed je al een studie, welke dan?

English:
I think the colours of these pictures fit together really well, that's why I placed them together in this post. I took the second picture in our frontyard early in the morning, the others were taken on the farm.
I have taken lots of picures lately and I don't get to selecting editing them. Maybe I'll start a portfolio for the best pictures I've made (and wil make).
Last week I visited a Graphic Designer who explained me all about his job. I really, really loved it! Graphic Design includes drawing, photography and creative thinking. That are a lot of things that I love. First I didn't know for sure if it would be something for me, but soon I reminded myself of all the things, posters, cards and drawings I have made and I knew this was a good study for me. I'm going to search for some other studies and jobs too.

What study are you thinking about? Are you currently studying?

Follow my blog with Bloglovin

7 comments:

 1. Super mooie foto's! Fijn dat je nu een beetje een idee hebt wat je wil gaan studeren, grafisch design lijkt me heel tof. :)

  ReplyDelete
 2. Leuke foto's! Ik maak de laatste tijd oom veel foto's, het is zo een ontspanning voor mij.

  ReplyDelete
 3. wauw prachtige foto's meid ik hou van fotograferen! liefsx

  ReplyDelete
 4. Plus wat voor lens en camera gebruik je want ik wil meer over de instellingen te weten komen want ik zit te klungelen met mijn canon 60d die ik nieuw heb x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Welke camera en lenzen ik gebruik kun je lezen onderaan mijn 'about' pagina. Verder kan ik je niet helpen met de instellingen, niet op deze manier, daarvoor zul je op Google moeten zoeken (fotografille.nl is een hele handige site) en natuurlijk veel moeten oefenen, zo ben ik er ook gekomen :D

   Ik zal erover denken om een fotografie-how-to post te doen!

   Delete
 5. Wauw, wat een prachtige foto's! Grafisch design lijkt me heel fijn om te studeren, ga er voor zou ik zeggen ;)

  ReplyDelete

Thanks for your comment!