Photography | The Last BlossomEnglish:
Last year I discovered how the chestnut blossoms, this year I discovered that, although spring means 'new life', things die in spring too. For example the blossoms and the tulips (see the first picture). I was especially amazed by the tulip. I mean, the thing is all shrivelled and is more beautiful than any tulip I've ever seen. Form your own conclusions, I'd say. I'm not really in a philosophical mood :)

Nederlands:
Ik weet niet of dit elk jaar zo is bij mij, dat kan ik me niet eens herinneren. Maar dit jaar ontdek ik allemaal nieuwe dingen. Vorig jaar ontdekte ik eindelijk hoe een Kastanje bloeit, en dit jaar ontdekte ik dat, ondanks dat lente staat voor 'nieuw leven' er in de lente ook dingen vergaan. Zoals bloesems en tulpen (zie eerste foto). Vooral over de tulp was ik verbaast, ik bedoel, het ding is helemaal verschrompelt, maar een mooiere tulp heb ik nog nooit gezien! Trek hier je eigen conclusies maar uit, ik heb niet zo'n zin om filosofisch te gaan doen, dat kunnen jullie vast wel zelf :)
Dit is een samenraapsel van bloesem en bloemen foto's die ik jullie nog niet had laten zien. Ik heb ze bij elkaar geplaatst en geordend op kleur, zodat het mooi overloopt. Ik weet niet of jullie dat opvalt, maar dat doe ik altijd. Dat maakt het net wat leuker om naar te kijken.
Morgen moet ik weer naar school. Als je nog vakantie hebt: heel veel plezier, en ontspan een beetje. Als je geen vakantie meer hebt: heel veel succes (en plezier).

Follow my blog with Bloglovin

8 comments:

 1. prachtige foto's ziet er goed uit wat voor camera gebruik je? liefs x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Ik gebruik de Sony Alpha DSLR-A100 met een zoom-, een macro- en een tele-lens.

   Delete
 2. Wauw je vierde foto is prachtig!

  ReplyDelete
 3. What a beautiful picture!

  Gina Michele
  Gina Michele

  ReplyDelete
 4. Oh ik hou van bloesem, die lichtroze bloemetjes maken me altijd blij (:

  Xoox

  ReplyDelete
 5. Bedankt lieverds! <3

  ReplyDelete
 6. Waaaaauw, de foto's zijn zó mooi <3 Ik word helemaal happy van die prachtige bloemen & kleuren!

  ReplyDelete

Thanks for your comment!