Drama Queens | Photography


Nederlands:
Oke, gek valt wel mee denk ik. Ik ga de komende 1,5 week heel hard aan de slag voor de toetsweek. Ik zal dus even net zoveel posten als normaal. (ha, dat had je niet verwacht he. Maar het klopt wel, want de laatste tijd verwaarloos ik jullie wel een beetje, of mijn creatieve dagboek. Gelukkig komt dat in de zomer weer helemaal goed!) Ik ben trouwens ook bezig met een portfolio site inrichten.
   Goed. Ik koos deze prachtige dramatische foto's uit als ondersteuning van mijn zielige 'ik-moet-zo-hard-leren-en-mijn-vrienden-hebben-al-vakantie' verhaaltje te ondersteunen. Komt de boodschap zo goed over? (guess not).
   Gisteren heb ik trouwens een lelijk wit HEMA shirt vermaakt tot een fashionable witte basic. Komend weekend wil ik er een opdruk op maken met transferpapier (denk ik?) en dan zal ik jullie binnenkort laten zien wat het geworden is.
   Ik luister nu trouwens lekker muziek. Mijn playlist van 740 nummers staat op shuffle en.het.is.heerlijk! Zouden jullie het leuk vinden als ik wat favoriete nummers en artiesten op een rijtje zette? Dat vind ik zelf namelijk wel heel erg leuk om te lezen van anderen.
   Heel veel succes met de laatste lootjes iedereen (die nog geen examen deed, en anders gefeliciteerd!)

English:
Well, I'm a bit exaggerating here, because I'll be studying for my final testweek the coming weeks. That means I'll post as much as I Always do. (ha, you didn't expect that, did you? But it's right. I do not post often enough and I think I should not neglect this little creative blogging place in my heart so I'll fix that in the coming summer break) By the way, I'm busy now with making a portfolio site.
   To get to the point of this post: I chose these dramatic photographs to intensify my silly 'I-have-to-study-so-hard-and-my-friends-already-enjoy-holiday' story. Nevertheless, I hope you like the pictures.
   Yesterday I customised a white HEMA shirt so it's now a fashionable basic white tee. I'm going to print a design on it, so stay tuned because I'll post the final result.
   I'm now listening to one of the 740 songs on my Spotify playlist and I really enjoy it. Would you like to a post in which I show you my favorite musicians and songs? Tell me!
   I wish you all the luck of the world while you're studying for your finals (and if you already graduated: congratulations!)

Follow my blog with Bloglovin

8 comments:

 1. Wauw Jolijn, echt prachtig!

  ReplyDelete
 2. Ooh wat een mooie foto's. Ik ben benieuwd naar het Hema shirt, en succes met de toetsen!

  ReplyDelete
 3. Bedankt <3 Leuk! En jullie krijgen het zeker te zien (als het lukt).

  ReplyDelete
 4. Wauw echt prachtige foto's! x

  ReplyDelete
 5. Love the 2nd picture so much!

  WWW.PUTRIVALENTINALIM.BLOGSPOT.COM

  ReplyDelete
 6. Die tweede foto is mooi, geweldige kleuren!
  Heel veel succes nog met leren. Ben benieuwd naar je shirt!

  ReplyDelete

Thanks for your comment!