T-shirt Designs I love | Fashion


Wil je weten welke (betaalbare) pareltjes ik in een aantal dagen zoeken vond? En nog belangrijker: waar je ze kopen kan? Klik dan op "read more".

Are you curious which T-shirt designs I think are amazing? Do you want to know where to get these treasures? Click "read more".


1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14

Nederlands:
Met de zomer die eraan zit te komen/ er al is (wat een heerlijk weer vandaag), was het hard nodig dat ik op T-shirt jacht ging. En hemdjes jacht, maar daar vond ik er niet zo veel van. Ik ben altijd graag zo goedkoop mogelijk uit met de mooiste kleding, en hoe kan dat beter dan via aziatische webshops? Niet. Behalve als je gaat Primarken, maar heel origineel ben je dan niet.
Een poos geleden kocht ik sinds een hele lange tijd weer eens wat in een 'openbare winkel'. Zo noem ik ze graag. Iedereen weet dat ze bestaan, iedereen weet dat ze goedkoop zijn, en iedereen weet dat de kleding veilig is. Ik houd van die winkels, begrijp me niet verkeerd, maar ik shop het liefst in 'verstopte winkels'. Van die winkels waar alleen bloggers van afweten. In vintage winkels, vintage markten, 2e hands winkels, 2e hands markten (de Ijhallen) en natuurlijk op webshops. Voor reizen naar vintage winkels en markten heb ik eigenlijk geen geld, dus dat gebeurde dit jaar twee keer. Misschien moet ik maar in Amsterdam gaan wonen. Ik wil binnenkort wel weer eens de Ij-hallen overhoop gaan halen met Kristel en misschien wat andere mensen.
Goed, ik dwaal af. Ik kocht dus weer sinds een lange tijd iets in een openbare winkel. (eigenlijk sinds een half jaar. Dus dat valt ook wel weer mee). In de Vero Moda om precies te zijn. Na de vakantie kwam ik weer op school, trots met mijn nieuwe blousje aan, en verhip! Het leek wel of de halve school bij de Vero Moda sale had gesnuffeld. Overal kwam ik mijn blousje tegen, al was het soms in een andere kleur. De hipster in mij schrok zich verschrikkelijk en wilde het liefst het blousje nooit meer aan. Natuurlijk was de hipster wel weer hipster genoeg om te zeggen dat het haar niets uitmaakte, want het blousje bleef leuk, hoeveel anderen er ook in liepen.
Toch ben ik sindsdien wel een beetje genezen van 'openbare winkels'. Vandaar dat ik aan jullie, als bloggers onder ons, mijn verstopte winkels en T-shirts wil laten zien.

PS: niets door vertellen aan de wannabe-bloggers en wannabe-hipsters he? Want straks loopt iedereen in een vissen shirt. (haha, dat kan lekker niet want het shirt is uitverkocht. Grrr. Ik wilde dat ik 'm had besteld...)

English:
With summer glancing around the corner, hoping to catch me before I have bought some appropriate summer clothes, I was in need of some cool printed tees and tops. I didn't find many tops, but I surely succeeded in finding great printed T-shirts. I'm the one that loves to buy the cheapest and most original clothes, so I shop vintage, secondhand and of course... on webshops.
Last time I bought something  in a shop everybody knows, the whole school seemed to have visited that particular shop. Every girl (at least, that was how I saw it) was walking in the same blouse as me. The hipster in me immediatly wanted to change clothes, but the other hipster in me decided the blouse was still great. I still wear it, although I now avoid stores that everyone seems to know about. Because you are bloggers and hidden hipsters (yes, you are because you don't want to be a hipster) I will share some of the best designs and stores I came across during my too-much-hours on the internet. Enjoy!

PS: don't tell the wannabe-bloggers and hipsters. We don't want the whole school to have the amazing fish print tee. (just kidding. The fish print tee is sold out. I wish I had bought it...)

Follow my blog with Bloglovin

3 comments:

 1. Hahaha dat is zo herkenbaar. Ik koop daarom ook praktisch nooit meer bij zo'n 'openbare winkel'.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Leuk om te horen, zijn we lekker samen verstopte-winkel-snuffelaars!

   Delete
 2. Waauw prachtige shirts! x

  ReplyDelete

Thanks for your comment!