Thorns and Stones won't break my bones | Photography

 

Nederlands: 
Hallo iedereen, daar ben ik dan weer. Een dag te laat en veel te druk. Ik heb er serieus anderhalve dag over gedaan om op dit punt terecht te komen. Eindelijk heb ik alle achterstallige foto's allemaal bewerkt, van een logo voorzien, en in posten gecategoriseerd. Kortom: jullie komen de komende weken niets meer tekort. Ik wil even flink wat vooruit posten, maar tegelijk moet er nog variatie in blijven zitten. Dat is lastig. Ik denk dat ik jullie eerst ga vermoeien met wat natuurfoto's, vervolgens met foto's van Puck, dan nog meer natuurfoto's en foto's die laten zien hoe hard de appels, peren en walnoten groeien etc. etc. En dan... wil ik nog ergens mijn nieuwe aankoopjes laten zien, mijn sieraden en wat vintage spulletjes. Ook leek het me leuk om nog een keer een post te schrijven met plaatjes van mijn foto's voor- en na mijn bewerking.
Zoals je leest heb ik geen tekort aan inspiratie, maar zoals altijd heb ik wel tekort aan tijd. Ik ga hard mijn best doen en ik ga ook nog ergens tekenen. Ofzo.
Maar hey, over de foto's: wat vinden jullie ervan? Ik ben echt nog nooit zo blij geweest met een foto van mij (de eerste, daar heb ik het over). De scherpte, de kleuren, de druppels... Ik zou 'm zo aan mijn muur willen hangen (ik hoop niet dat dit arrogant overkomt).
Ik ben trouwens ook weer actief op Instagram: @vintagehopes.
Bedankt voor jullie lieve reacties altijd. En bedankt voor het feit dat jullie gewoon terug blijven komen hoe weinig ik ook post en hoe vaak ik ook zeur dat ik het druk heb...

English:
Hey everyone, it's me again. One day too late and way too busy. I seriously spent a day and a half trying to get where I am now. Finally I edited all the photographs stocked in my computer, put sign on them, and categorised them in posts. In short: there'll be a lot for you to see in the coming weeks. My idea is to plan a bunch of posts but to still retain diversity. I find this really hard to accomplish. I think I'll first show you an exhausting lot of nature pictures, then pictures of Puck, another bunch of nature pictures and images that show how hard the peaches and apples have grown etc. etc.  I'd really like to show you some new-in's, jewellery and vintage stuff too. Plus a before and after editing post.
As you can read I have enough inspiration, but as always I simply lack the time.
But hey, about the pictures: what do you think? I have never been this happy with a picture I took. I think it's perfect. The colours, the drops, I would love to pin it on my wall. (I hope this doesn't sound arrogant to you).
I'm also active on Instagram again: @vintagehopes. 
Thanks for your lovely comments and for the fact you come back to my blog despite the fact that I must be very annoying to you with my 'sorry I lack the time' posts. I love you!

Follow my blog with Bloglovin

3 comments:

  1. Mooie detailsfoto's! Leuk gedaan :)

    X Sara

    ReplyDelete
  2. Really beautiful pictures. The quality is amazing. Absolutely stunning.

    ReplyDelete

Thanks for your comment!