Life on a Farm | Photography


 
 Nederlands:
Ik bladerde door mijn 'dit-moet-nog-gepost-worden-archief' onder het motto van: het is vakantie, dus nu kan je weer bloggen. Ik kwam een heleboel foto's tegen die klaar waren om gepost te worden. Van sommigen was ik blij dat ik zo lang had gewacht, want ze waren soms niet scherp of hadden ruis. Zonde van de foto, maar kwaliteit gaat voor kwantiteit wat mij betreft. Ik kwam gelukkig ook hele leuke foto's tegen. Foto's van een hoopje klompen die op de mat waren uitgeschopt, foto's van een hoopje kinderen die een hoopje planten in een hoopje aarde plantten, en foto's van een hoopje koeien die naar de wei renden. Als laatst ook nog een ontzettend schattige foto van Sammetje die op zijn klompjes op de trampoline springt. Nou ja, probeert te springen, op zijn eigen manier.
Het leuke aan deze hoopjes foto's vind ik dat er herinneringen achter zitten. Anders dan bij mijn talrijke bloemen foto's heb ik bij deze foto's echt momenten vastgelegd. Dat is leuk om naar terug te kijken.
Verder is mijn toetsweek ook eindelijk voorbij, heb ik geweldige en niet zo geweldige cijfers onthaalt met een glimlach en een traan, zijn alle verjaardagen van dit schooljaar achter de rug, en vermaak ik mijzelf met een recordaantal keren pianospelen per dag. Ik heb momenteel nog absoluut geen zin in tekenen, fotograferen, kleding vermaken en bloggen, dus beperk ik me tot 'In de Ban van de Ring' lezen en, zoals ik al zei, piano spelen. Die creatieve drive komt wel weer boven hoor, maak je geen zorgen. Ik moet er alleen geen druk achter gaan zetten, want dat werkt niet. Niet als ik het zelf doe (als anderen het doen meestal wel. You know, deadlines.) Dus nu rust ik lekker uit en geniet. Ik hoop dat jullie hetzelfde gaan doen!

Engels:
I scrolled through my 'this-has-to-be-posted-archive' while telling myself I had to post something because my holiday has finally started. I came upon lots of photos ready to be posted. I was glad I hadn't put everything online because there were a few pics unsharp and some were noisy . Luckily I also discovered some very nice pictures. Pictures of a bunch of clogs, pictures of a bunch of kids planting a bunch of plants in the soil, and pictures of a bunch of cows running towards their freedom. Lastly, there was an adorable picture of Sammy who tries to jump on the trampoline in his own way.
The thing I liked about these photographs is the fact they really mean something to me. They are memories, other than my plentiful flower pictures. I love that.
What's more, my testweek is finally over, I welcomed great and not so great marks with a smile and some tears, all this schoolyear's birthday parties are celebrated and I entertain myself by playing the piano three, or more,  times a day. I absolutely don't feel like drawing, taking photographs, customizing clothes and blogging, so I limit myself to reading 'Lord of the Rings' and, as I told you, playing the piano. The creative part of my brain will wake up soon, I promise you. I just shouldn't force it, because that doesn't work, it only does when others ask me or when I slept well the night(s) before. So now I relax and enjoy my free time. I hope you'll do the same!


Follow my blog with Bloglovin

3 comments:

  1. Supermooie foto's! x

    ReplyDelete
  2. Wat een mooie foto's! Ik vind vooral die met de klompen bij elkaar erg leuk! Wat leuk je reactie op mijn blog trouwens, echt tof te horen dat die manier van het laten zien je zo aanspreekt. :) Ik reageer hier nog even op je vragen, omdat ik anders niet zeker weet of je het ziet. ;) Ik gebruik als uitgangspunt een foto en gebruik mijn vriend zijn tekentablet + Photoshop voor het trekken van de zwarte en witte lijnen en inkleuren (met 'brush'). De verf texturen kladder ik op een blaadje die ik vervolgens scan en gebruik als overlay. Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is. ;) Liefs, Rowan

    ReplyDelete

Thanks for your comment!