Making this Place my Home | PhotographyNederlands:
Om het huis wat gezelliger te maken wandelde ik door de tuin (to be honest, maar een paar meters) met een schaar om wat halfdode en uitgebloeide bloemen te vinden. De eerste bloemen die ik tegenkwam warden de vreemde stekelige bolletjes op de laatste foto. Dat zijn dezelfde bloemen als die uit deze post. Het is een vreemde plant. De bloemetjes die eraan zitten zijn eerst wit, en verkleuren dan langzaam naar blauw, uiteindelijk worden het een soort van klaproosbolletjes, maar dan met gaten erin, waardoor het zaad eruit kan vallen als de stengel knakt, en stekels.
De bloemen uit de eerste twee foto's zijn door mijn moeder meegenomen van een wandeling met Puck. Ik vond ze erg mooi staan zo op die witte tafel met de mand met pruimen ernaast. Die mand though, prachtig!
Ik heb trouwens een link naar mijn portfolio geplaatst bovenaan de blog. Tijdens het samenstellen hiervan, ik ben nog laaaang niet klaar, kwam ik erachter dat ik heel veel foto's helemaal niet mooi genoeg vind om er op te zetten. Dat was eerst niet zo leuk om te weten, maar daarna ook weer wel. Dat betekent dat ik blijkbaar vooruit ben gegaan wat mijn fotografie betreft. Ik wil je vragen: scroll voor de lol eens terug naar oudere posts van mij om te zien of je snapt wat ik bedoel.

Ik ben het trouwens vergeten te melden hier, maar ik ben geslaagd voor mijn Cambridge Examen! Met 74 van de 100 punten, wat best wel goed is! (nu niet mijn Engels gaan controleren, he? :p)

Engels:
to make the house a little cosier, I took a stroll through the garden with scissors to cut of some half dead and blown fowers. The first flowers I considered beautiful enough were these strange thorny plants you can see in the last picture. They are the same as the flowers in this post. It's a strange plant. The flowers are white in the beginning, but then slowly turn blue. In the end they become a sort of poppy balls but with holes in it so the seed can fall out and with thorns.
The flowers in the first two pictures are collected by my mother when she was walking with Puck. I thought they looked beautiful on the white table with the basket of plums beside it. That basket though, it's amazing!
By the way, I included a link to my portfolio on the top of the blog. While selecting pictures to upload to the portfolio I discovered I didn't like a lot of pictures anymore. (I haven't added everything I want to yet). At first I didn't like it, but second I thought it was a good thing. It means my photography improved, doesn't it? I'd like to ask you: would you mind scrolling back to some of my older posts to see if you get what I mean?

I passed my Cambridge Exam, by the way. I completely forgot to mention it here. I passed with 74 of the 100 points, which is not bad at all! (please don't look for errors in my posts now, I didn't get 100/100 :p)

Follow my blog with Bloglovin

1 comment:

  1. Super leuke blog heb je! Ben net zelf begonnen met een creatieve blog maar van jou blog kan ik zeker nog wat opsteken.
    Neem eens een kijkje! Als je tips hebt hoor ik het graag!
    www.depakjesboomcreative.be

    Groetjes fiona

    ReplyDelete

Thanks for your comment!