We are Treasure Hunters | PhotographyNederlands:
Ik ga in deze post één onderwerp vermijden, en dat is school. Ik word namelijk gek van al die bloggers met hun 'ik weet dat je er liever niet aan denkt maar het zit er wel weer aan te komen: BACK TO SCHOOL!) Nu gaan we dus verder met leukere dingen dan dat.
Herinneren jullie je deze post nog? Ik ben nu écht aan het 'zonsondergang verzamelen' begonnen. Met mijn nieuwe camera is het een stuk beter te doen, en ook het feit dat ik nu Lightroom en Photoshop cc heb helpt bijzonder mee. En nu kan ik ook filmen! Ik heb nu twee zonsondergangen op de film staan, en als ik er meer heb ga ik ze bij elkaar voegen en misschien zelf een piano liedje spelen om erachter te plakken.
Op de tweede foto zie je een enorme lap roze stof die ik voor maar 1 euro kocht op de rommelmarkt, twee klosjes garen en een tapijtje in pastel kleuren van de kringloop die ik niet kon laten liggen (hij was maar 1 euro 50!). Op de andere foto's staan wat zonsondergang uitprobeersels. Ik schiet nu ook in RAW, want dan kan je je foto's een stuk beter bewerken zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Blij! (de foto's in deze post zijn nog wel in JPEG en op mijn moeders camera geschoten).

English:
In this post I'll avoid one subject and that's school, because all those 'I know you don't want to think about it yet, but you have to because it's almost there: BACK TO SCHOOL' posts make me crazy. So now we'll move on to better things than that.
Do you remember this post? I really started collecting sunsets now. With my new camera it's easier and the fact I have Lightroom and Photoshop cc now helps too. There's also a film option on my camera! I already filmed two sunsets. When I've more I'll put them together in a little movie and maybe play a song on the piano for it.
On the second picture you can see an enormous piece of pink fabric which I bought on the flea market for only 1 euro, two spools of thread and a tapestry in pastel colours from the thrift shop which I couldn't leave behind (it only was 1,50 euros!). The last two pictures are sunset try-outs. I shoot RAW now, because that allows me to edit my pictures without quality reduction. Happy! (the pictures in this post are still shot in JPEG and on my mothers camera).

Follow my blog with Bloglovin

1 comment:

  1. Moooi! Vooral die bellenblaasbellen!

    ReplyDelete

Thanks for your comment!