Instagram Overview | Photography 
Nederlands:
 
De laatste tijd heb ik schandalig weinig geblogd, maar ik was wel actiever dan ooit op een ander medium, namelijk: Instagram. Foto's nemen en bewerken op je telefoon (of, in mijn geval, iPod) is een stuk makkelijker, maar de kwaliteit is wel om te huilen. Ik vind het leuk om foto's te maken van dingen uit het dagelijks leven. Ik daag mezelf uit om het zo mooi mogelijk weer te geven. (heel realistisch is mijn feed dus ook niet, want ik zit de meeste tijd van mijn leventje nu op mijn kamer of op school...) Een andere reden waarom ik foto's maak met mijn iPod is dat ik mijn camera niet mee durf te nemen naar school. Daardoor moet ik alle zonsopgang foto's met mijn zielige vodje maken. (hij ligt bijna in duizend stukjes, de scheuren houden het denk ik niet heel lang meer).
Voor het geval dat je meer van mij wilt zien/horen kan je mij hier volgen: http://www.instagram.com/vintagehopes. @vintagehopes
 
English:
 
Lately I've been way more active on Instagram than I was on my blog. Taking and editing pictures with your Phone (or, in my case, iPod) is much more easier, but the quality is dreadful. I love taking pictures of 'daily life' things. Another reason why I use Instagram more is that I don't like taking my camera with me to school, so I have to take all the sunrise pictures with my iPod.
If you'd like to see more of my pictures than you see on my blog, please follow me on: http://www.instagram.com/vintagehopes.  @vintagehopes
 Follow my blog with Bloglovin

2 comments:

  1. Ik zit op het Sint Joost in Breda, die opleiding zit ook in Den Bosch. Het eerste half jaar krijg je alle richtingen, na de kerstvakantie moet ik een definitieve richting kiezen. Je hebt ruimtelijke vormgeving, grafische vormgeving, animatie, fotografie, beeldende kunsten, illustratie en audivisuele vormgeving als ik het goed zeg. Als je je aanmeld voor het Sint Joost moet je je opgeven voor een richting, ik heb me opgegeven voor ruimtelijk, maar ik weet nog niet of ik die riching ook echt wil gaan doen, maar na de kerstvakantie moet iedereen een presentatie houden met al je werk en de motivatie voor de richting die je op wil. Samen met de docenten kijk je of dit bij je past. Ik vind het allemaal wel erg vaag, je krijgt nog geen specifieke opdrachten en moet nu gewoon van alle richtingen wat proberen, om te kijken wat het beste bij je past. Ik ben ook pas 5 weken bezig, maar vind het wel al erg tof.

    ReplyDelete
  2. Heei je hebt echt een superleuke blog! Ik heb er ook een met een vriendin van mij maar die is lang niet zo goed als die van jou, heb je misschien wat tips?

    ReplyDelete

Thanks for your comment!