I did draw | DrawingsNederlands:
Ik kan multitasken! (dat kan toch elke vrouw)(ja, maar ik dacht stiekem dat ik het niet kon). Ik heb net mijn Maatschappij Leer gelezen, de begrippen opgeschreven en tegelijkertijd foto's gemaakt van mijn kleine Johnny Depp tekeningen verzameling, de foto's bewerkt en ze hier gedumpt. Wauw. Ik wilde dus gaan vragen, zien jullie een overeenkomst tussen deze tekeningen, maar nu heb ik het antwoord al verklapt: Johnny Depp. Op gegeven moment heb ik maar tegen mezelf gezegd dat ik moest stoppen hem te tekenen, dus nu ben ik overgestapt op honden, mensen en zelfportretten. Misschien laat ik daar ook nog wel een keertje iets van zien. Of ik kan een rubriek starten op mijn blog waarin ik per maand laat zien wat ik allemaal heb getekend. (dat worden dan vooral kleine krabbles en onafgemaakte hoofden).

Ps: de films waaruit de karakters komen zijn trouwens: Alice in Wonderland, Pirates of the Carribean en Sweeney Todd, the demon barber of the Fleet Street. De eerste tekening is een foto uit een fotoshoot met Johnny.

English:
I can multitask! (but every woman has that talent, don't they?) (yes, but I thought I didn't). I just read a schoolbook, wrote down terms and their meanings and while doing that I took pictures of my Johnny Depp drawing collection, edited those and put them online. Wow. I just wanted to ask you if you see any similarity in the drawings, but I already gave away the answer: Johnny Depp. After some time I said to myself: Jolijn, you really have to stop drawing him. Just draw something else from now on. That resulted in me drawing dogs, men and self portraits. Maybe I'll show more of that later. Or I could start a new category on my blog in which I show what I draw per month. (that'll be a lot of corpseless heads and unfinished doodles).

Ps: the characters I drew are from the following movies: Alice in Wonderland, Pirates of the Carribean and Sweeney Todd, the demon barber of the Fleet Street. The first drawing is a photoshoot picture of a shoot with Johnny himself.

Follow my blog with Bloglovin

3 comments:

Thanks for your comment!