A New Lay-Out!


Nederlands:

Eindelijk is het dan zo ver! Mijn nieuwe blog lay-out staat online. De afgelopen maand ben ik keihard bezig geweest om HTML en CSS onder de knie te krijgen. En dan wel op zo'n manier, dat ik mijn foeilelijke blog lay-out er zo kon laten uitzien dat het net leek alsof de grootmoeder-fee van assepoester mijn blog in een nieuw jasje gestoken had. Ik moet zeggen dat ik bijzonder tevreden ben!
Zoals wel vaker in mijn blog-carriére (voor zover je het zo noemen kan) had ik echt het gevoel dat ik niks posten kon vóórdat ik een nieuwe lay-out had, of duidelijker had wat ik met mijn blog bereiken wilde. Als je mijn post -Keep it Cool 2015- leest, zul je merken dat dit laatste eindelijk ook is gelukt.
Ik ben echt een nerd als het erop aan komt. Ik vond het zó leuk om te doen! Soms liep ik vast en dan volgden er weer uuuuuren internet-onderzoek naar oplossingen (eigenlijk was dat wat minder leuk), maar als ik dan de antwoorden vond, of kreeg (arthuro van het Google Product Forum heeft me gigantisch geholpen) was mijn blijdschap niet te temperen.

Ik hoop natuurlijk dat jullie net zo enthousiast zijn als ik ben. Ik ben van plan om er een goed blog jaar van te maken!

English:

Finally it's there! My new blog lay-out is online. Last month I have worked terribly hard on my HTML and CSS skills. In such a way I could transform my ugly little blog into something wonderful. As if the Fairy Godmother of Cinderella had personally put my blog into a new jacket. I must say I'm fairly (fairy, haha) content!
I really had the feeling I couldn't post anything until my blog lay-out was prettier, or till I had a more clear idea of what I wanted with my blog (that's something that has occured more often in my blogging historythan I'd like to confess). If you have read my post -Keep it Cool 2015-, you know I finally found my purpose of blogging.
I'm really a nerd when it comes to some things, including codes and lay-outs. I find it sooooo pleasing to work on. Sometimes I got stuck in code and then hours and hours of internet searching followed. (actually that was quite annoying), but when I had finally found the missing piece of code, my happiness was beyond anything (that's the luck of nerds, really). I also got a lot of help from Arthuro in the Google Product Forum and I really want to thank him for all his patience.

Of course I hope you are equally excited as I am. I'm planning on making this year a good blogging year.

Follow my blog with Bloglovin

4 comments:

 1. Wauw! Je layout is prachtig geworden!! Echt knap gedaan!

  ReplyDelete
 2. Ik vind je layout heel erg mooi en clean!
  x

  ReplyDelete
 3. Echt mooi geworden! Goede keuze die lichtblauwe achtergrond. Komt heel clean over idd, lekker fris.

  ReplyDelete

Thanks for your comment!