Keep it Cool 2015Nederlands:

"Welkom in 2015, doe je veiligheidsriemen om en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur."
Het nieuwe jaar lijkt op het begin van een avontuurlijke kinderfilm, vind ik. Het lijkt een gat vol avontuur, en dat is misschien ook wel zo. Want: dit jaar ga ik mijn examens maken, en als het goed is halen! Ik ga proberen binnen te komen op een kunstacademie. Ik ga proberen grenzen te verleggen. Ik ga vaker random ergens heen met mijn camera (hoop ik) en ik ga vooral heel erg veel genieten. Nu ben ik ook niet dom, nieuwe jaren zijn ook vaak genoeg helemaal niet leuk. Net als 2014 heel leuk was, maar ook haar mindere kanten had. Maar: that's life, and I'm going to learn how to deal with it.

Ik ben bijzonder slecht in het herinneren van 'voorbije jaren', maar ik ga een schot wagen.

In 2014:
 • Kregen we Puck, de poephoend. Ukkepuck, Puckel, etc. Ze maakt nu echt deel uit van het gezin en dat is leuk. (hier, hier en hier)
 • Kocht ik een eigen camera! (ik denk dat het veilig is om te zeggen dat ik mijn fotografie skills best wel heb verbeterd dit jaar) (hier)
 • Begon ik met het maken van mijn Mad Hatter kostuum (hier en hier)
 • Gingen we behoorlijk vaak naar de boerderij (hier, hier, hierhier, hier en hier)
 • Is mijn verslaving aan thriftshops en vintage naar een hoger level getild. (ik koop nergens anders meer, oops) (hier en hier )
 • Waren er heel veel zonsondergangen en zonsopkomsten waar ik van genoot. Ik leerde genieten van de kleine dingen en ik probeerde me minder zorgen te maken. (dat laatste is nog een aandachtspuntje) (hier, hier en hier)
Als laatst zou ik willen melden dat:
 • 2014 absoluut niet het jaar van mijn blog was, maar dat hoefde ook niet. Ik heb juist heel veel nagedacht over wat ik nou wil met mijzelf, deze blog en mijn plekje op deze aardbol (get, wat cliché, maar wel waar). Ik wil iets toevoegen. Mensen inspireren. Het leuke is: dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Ik ga gewoon mijn ding doen, jeej!
Een fijn 2015 iedereen, en de beste wensen van mij voor jullie!English:

Welcome to 2015 y'all!
I'm really bad at recalling important things that happened in past years, but I'll try to do my best.

In 2014:
 • We got a dog (here, hier and here)
 • I got a new camera (I think it's safe to say that 2015 was a great year when it came to improving my photography skills!) (hier)
 • I started making my Mad Hatter costume (here en hier)
 • We spent a lot of time on the farm (here, here, here, herehere, and here)
 • I became truly addicted to thrift shops and vintage (here and here )
 • Other things that were typical for 2014 were sunsets, sunsets and sunrises. I am hooked. 
 • 2014 was also the year in which I learned to enjoy little things. I also tried not to worry too much, but I still have a huge lot to learn. (here, here and here)
Lastly I'd like to mention one more thing:
 • 2014 was defenitely not the year of my blog. I'm truly sorry, but I also think it was a good thing. I have thought a lot about this blog and my place in the world. I really want to add something worth reading. I want to inspire people. And now, while it's already 2015, I think I finally know what I want, jeej!
Happy 2015 and all the best wishes from me to you!


Follow my blog with Bloglovin

3 comments:

 1. Wauw mooie vuurwerkfoto's! Ik heb het niet eens geprobeerd...was te moe haha

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel! Ahw, haah, maar die foto op je blog dan? Is die dan van vorig jaar?

   Delete
 2. happy 2015 darling :)

  katslovefashion.blogspot.com

  ReplyDelete

Thanks for your comment!