This Month's Music


Afgelopen week gebeurde het ergste wat een naar-school-fietsende-'student' kan overkomen. Spotify gaf het op. En toen zat ik zonder vrienden, behalve de vogels. Dat betekent wel: ik heb de stilte weer leren waarderen. Soms is muziek namelijk ook niet alles, vooral als je geen leuke nummers in je playlist hebt staan.
Mijn playlist daarintegen is 858 liedjes rijk, waarvan ik meer dan de helft nooit luister. Maar er zijn er ook een paar die ik nooit zat word. Die deel ik nu met jullie, omdat ik het altijd leuk vind als ik nieuwe liedjes ontdek door bloggers.

Ps: gelukkig doet Spotify het weer. Dus als je me wilt spreken moet je eerst even de oortjes uit mijn hoofd trekken.

1.  Hozier -Someone New- via Lauresque


2.  Radical face -Welcome Home


3.  José Gonzáléz -Cycling Trivialities


4.  Junip -Don't Let It Pass


5.  Andreas Moe -Collecting Sunlight- via Fashiographic

   

Wat zijn jouw favoriete nummers?

Follow my blog with Bloglovin

1 comment:

  1. Ik vind het echt zooooooooooo leuk om nieuwe muziek te ontdekken en vind het daarom ook echt leuk om deze soort posts tegen te komen! ^_^ Andreas Moe -Collecting Sunlight is echt een mooi nummer ^_^

    ReplyDelete

Thanks for your comment!