Mijn PaasweekendNederlands:

Na drie uitputtende weken (voorbereiding op toetsweek, toetsweek, toneelweek (ik deed de grime en de kleding en het was belachelijk leuk), voorbereiding voor mijn toelatingsexamen voor DE studie etc.) was het paasweekend voor mij en welkome afwisseling.
IK. HOEFDE. HE-LE-MAAL. NIKS.
En wat doe je dan?
Juist.
Niks.
Vanzelfsprekend zat ik dus in kleermakerszit op de bank: voor me een boek, naast me mijn oude laptop met de serie Once Upon a Time als afwisseling. 2x per dag trok ik mijn laarzen aan en banjerde ik naar buiten om mijn ouders te helpen. We vlochten een moestuinbak van wilgentakken. (de wilgentakken haalden komen uit de tuin van de buren, hoe leuk is dat?)
Oh, en ik maakte ook foto's. Naturalement.
De bloesem komt eindelijk een beetje tevoorschijn en dus ben ik volledig in mijn element. De takken op bovenstaande foto's waren afgebroken tijdens de storm. Hartstikke zonde, want de boom is nu half dood.
Komende weken ga ik lekker bezig aan mijn planning voor de examens en binnen drie weken komt ook de brief binnen die me vertelt of ik aangenomen ben op Artez (AKI) Enschede.
Ik moet jullie vaker spreken, want jullie lopen ongeveer een half jaar achter op de feiten. Maar de foto's, die zijn dit keer wel up-to-date (hoe hip van mij).

English:

After three exhausting weeks (preparations for testweek, testweek, theater week (I did the facial paint and the clothes and it was extremely amazing), preparations for my admission exam to AKI (art school Enschede) etc.) I needed the easter break more than ever.
I. DID. NOT. HAVE. ANY. OBLIGATIONS.
So I didn't do much this weekend.
Except for watching too much Once Upon a Time episodes and reading and photographing a lot. I even went outside twice a day to help my parents braid a wall of willow branches for the vegetable garden.
The blossom finally sprouts so I am really happy and looking forward to a white-and-pink blooming orchard.
Coming weeks I'll be studying for my finals and within three weeks there will be coming a letter of admission or rejection for AKI. And although I really need to talk to you more, the pictures are up to date this time (how refreshing).

Follow my blog with Bloglovin

1 comment:

  1. Heerlijk zo'n weekendje rust!!
    xx

    ReplyDelete

Thanks for your comment!