Happy Outfit (Tekeningen en Foto's)

 Voor de Bloglovin' volgers: klik op "view original post" om de hele post te lezen.


Tijdens het schrijven van de afgelopen drie posts heb ik iets ontdekt.
Ik vind het leuker om tekst te schrijven en dat te ondersteunen met foto's, dan om random foto's te uploaden en dat te ondersteunen met tekst.

Ik vind het nóg leuker om eerst nuttige tekst te schrijven, er vervolgens foto's bij te maken en dan toch nog wat feitjes over mijn leven neer te kladden op een zo sarcastisch mogelijke manier. Zelfspot heet dat geloof ik. Maar dan wat minder negatief.

Bovenstaande tekening is alweer een halfjaar oud denk ik. Van februari dit jaar. Dit blousje heb ik gekocht voor mijn Mad Hatter kostuum (die zin is een link naar desbetreffende post), maar ik vond 'm zo leuk dat ik hem niet heb verknipt maar ging dragen. Naar school, onder andere. Ik denk dat ik nog nooit zoiets gewaagd aan heb gehad naar school. Maar niemand keek me raar aan en ik kreeg alleen maar complimentjes. Blijkbaar waren ze het onderhand al van me gewend.

Nou moet ik eerlijk zeggen dat er eerst een periode van twee maand voorbereiding aan voorafging. De: Jolijn-draagt-regenboog-sokken periode. Gosh, wat word ik daar vrolijk van zeg. Van sokken. Ik ontdekte gister de gaafste paren die bestaan op deze aardbol. Disney prinsessen sokken en kunstsokken. Sokken met Mona Lisa erop, of De Schreeuw van E. Munch. Toen ik mijn moeder erover vertelde rolde haar ogen zowat naar het hemelplafond. "Gaat ze weer," hoorde ik haar denken.

Ik heb gewoon mijn obsessies op zijn tijd.

Oke. Op heel veel tijden.

Nog iets wat ik ontdekte: 
Onze huiskamer is perfect voor boho-ik-sta-graag-met-planten-op-de-foto foto's. Vinden jullie de foto's niet vertiegelijk artsy geworden? Ik heb er ook vertiegelijk veel te veel tijd in moeten stoppen om:

1. Normaal op de foto te staan, zonder hoofd (lees hier meer over die struggle)
2. Een beetje zegmaar niet als een plumpudding op de foto te staan
3. Dus zette ik mijn hand in mijn zij, maar mijn elleboog moest iets naar achter en dat vergat ik de hele tijd. Op deze foto is dat dus ook mislukt.
4. Mijn haar zat pluizepuntig want net gewassen, dus dat moest ook normaal vallen en dat ging met vallen (haha) en opstaan.
5. EN DE FOOTS MOESTEN SCHERP EN DAT LUKTE MAAR NIET. Stomme foots.

Verder ga ik misschien toch maar op kamers in Enschede. Dus als jij nog leuke christelijke mensjes kent die toevallig een kamer vrij hebben voor een zielig, in elkaar gezakt, artsy stuk stront: call me.

Fijne week nog. Toedels.

Ps: dat van dat stront dat was een grapje natuurlijk. Ik ben geen echt stront en ik stink ook niet.

Pps: eigenlijk is deze hele post één grote grap.

Ppps: #sorrynotsorry

Follow my blog with Bloglovin

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment!