Ameland in 't vierkant (fotografie)

Ik ben een tegenstander van het blogger-fenomeen: ik heb al zo lang niks meer laten horen, maar ik heb wel ECHT iets gedaan in de tussentijd.

Voor vandaag maak ik een uitzondering. De laatste keer dat ik hier wat postte was het 3 juli. Nu ik dit schrijf is het 13 augustus. En ja, ik heb in de tussentijd een hoop gedaan. Zóveel dat ik geen tijd meer had om te bloggen. Lees hieronder meer:

(Voor Bloglovin volgers, klik op: view original post)

Ik hield mijn verjaardagsfeestje.

Ik besloot dat ik op kamers wilde.

Ik had mijn diploma-uitreiking.

Ik ging met mijn ouders en mijn oudste zusje naar Ameland als geslaagdheids cadeau. Je zou het niet zeggen, maar daar gaat deze post eigenlijk over.

Ik ging hospiteren.
Ik werd uitgekozen en sprong 10 keer het hele huis door van geluk.

Ik ging met Sanne als hippie verkleed naar het personeelsfeest van het Dolfinarium en vond het voor het eerst wel aardig leuk om de hele avond te 
'dansen'. Ik kreeg ook bier over me heen. Dat hoort er blijkbaar bij.

Ik ging op vakantie naar Luxemburg en Duitsland en maakte daar minder foto's dan ik ooit op een vakantie heb gedaan. Maar ze zijn wel goed gelukt, en ik heb veel echt kunnen zien met mijn ogen, in plaats van door mijn camera.

Ik plunderde 6 kringlopen en ik ging met mijn ouders naar Enschede om mijn kamer te verven en meubels uit te kiezen. 

En ik heb twee weken lang gewerkt. 

Nu heb ik eindelijk weer wat rust en maak ik papier maché eenhoornhoofden voor aan de muur. En ik blog weer. *feest*

Omdat ik nog een overdonderende shitload aan foto's moet bewerken, post ik hieronder mijn mobiele foto's van Ameland. (Niet debiele, maar mobiele. Ja, echt.) 


 
Mijn ouders hadden voor vrijdag t/m maandag een stacaravannetje op Ameland gehuurd. Het lag 10 lopen vanaf het strand. We hadden een dag regen en twee dagen zon, en een beetje wisselvalligheid. Maar dat was mooi. Op Ameland is alles namelijk zo uitgestrekt dat de lucht overal duidelijk aanwezig is, dus zelfs met regenwolkjes levert dit nog hele mooie plaatjes op. 

Op het hele eiland was letterlijk maar één grote weg. In ons midweekend hebben we dan ook ruim alles kunnen bekijken. Waren we langer gebleven, moesten we de zeebodem om het eiland heen bestuderen vermoed ik. Of de rest van de week aan het strand liggen.

Ik ben echt iemand die op vakantie graag dingen doet. Niet te veel, maar genoeg. Geen hele dagen strand voor mij. 

En de laatste avond werden mijn gebeden om een zichtbare, mooiebewolkte, zonsondergang verhoord. Elke avond was het bewolkt en grijs, behalve deze avond. We liepen met zijn allen naar het strand, en zoals je in het filmpje hierboven kan zien was er niet zoveel bijzonders te zien. Maar opeens piepte de zon tussen de wolken door. Het was MAGISCH. Echt niets minder dan dat. Ik heb nog nooit zo'n mooie zonsondergang gezien in mijn hele leven. De foto's komen hier zeker nog een keer online. 

Dus, een mooie afsluiting van een mooi weekend. Ik wou dat ik van deze post hetzelfde kon zeggen ;p

2 comments:

  1. Wauw, wat een onwijs mooie foto's hé! Grappig dat je die gewoon met je telefoon hebt genomen, ziet er wel echt goed uit :) Zo te horen heb je de afgelopen weken totaal niet stilgezeten, tof dat je zoveel ondernomen hebt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Anniek! Wat een leuke reactie, dankjewel!

      Delete

Thanks for your comment!