I wish you a...


Zo.

Dat had je vast nog niet vaker gehoord.

Ik houd de goeie sfeer (en dus de stekker van de kerstverlichting) er nog even in.
Ik kan nu een heel verhaal houden over wat kerst voor mij betekent en hoe ik mijn dagen deze vakantie spendeer. Maar dan hoor je waarschijnlijk WEER wat je al honderd keer gehoord heb, dus ik houd mijn mond. Verzin zelf maar wat.


  • Misschien loop ik op mijn Winnieh-de-Pooh sokken door een kerstlandschap van kunstsneeuw.
  • Of ik heb de afgelopen dagen zoveel gekleid met mijn broertje dat je niet meer door onze woonkamer kunt lopen zonder een stapel dolfijntjes en giraffen van klei om te gooien.
  • Het zou ook heel goed kunnen dat ik zoveel films heb gekeken dat ik de werkelijkheid niet meer van de fictie kon onderscheiden en daardoor in een afkick kliniek in China zit.
  • Maar misschien verveel ik me ook wel zo erg dat ons hele huis nu ondergetekend is met doodles. De muren (die zo prachtig wit waren), de kasten, de tafel, mijn bed. Alles. Zelfs Puck, onze witte herder.


Ik wil nog wel even kwijt dat jezelf als stripfiguurtje tekenen verslavend is. En heel erg leuk. Begin er dus maar snel aan. Je hebt geen excuus, want je hoeft niet goed te kunnen tekenen.

Follow my blog with Bloglovin

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment!