Sokken zijn mijn grote LiefdeSokken en sokken en sokken en sokken. Ik weet niet precies wanneer het begon, of misschien wel, ik denk ongeveer een jaar geleden.

Hoe het begon
Ongeveer een jaar geleden waren namelijk al mijn sokken op, of kwijt, of door mijn moeder gedumpt bij mijn zusjes. Kortom, ik had geen sokken meer. Totdat een van mijn zusjes op een dag thuis kwam met een vrolijk bundeltje blijdschap: neon sokken. Het was, obviously, liefde op het eerste gezicht. Dat bundeltje, dat wilde ik ook.

Klik op 'read more' om meer te lezen:Hoe te combineren
Sindsdien ben ik een fanatieke gekke-sokken-hoarder en moeder van een heleboel bundeltjes blijdschap. Ik heb geen idee hoeveel eigenlijk, ik zal ze nog een keer tellen. Omdat ik elk paar lief heb met mijn hele hart, draag ik ze met trots. Soms passen ze perfect bij wat ik verder aan heb, maar heel vaak ook helemaal niet (dan vallen ze namelijk nog meer op, oops). Mijn broekspijpen (ongeacht hoe koud het is) opgerold tot een kwart meter boven mijn enkels, en mijn sokken zo hoog mogelijk opgetrokken. Ik kan in alle ernst zeggen: het maakt me echt blij als ik naar beneden kijk en ik zie twee kleurige strookjes sok boven de grond zweven. Misschien is het iets typisch kunstacademi-isch (nee, dat is het niet. Ik ben volgensmij de enige bij mij op school) of misschien is het typisch mij.
Ik heb gestreepte, gevlekte en gestippelde sokken. Sokken met kunst erop, sokken met ariel, sokken met Winnieh de Pooh en sokken in alle kleuren van de regenboog. Het enige nadeel dat ik kan bedenken van kleurige sokken dragen, is dat het mensen opvalt als je sokken vaker draagt dan sociaal geaccepteerd is. Maar de kleuren maken het, meestal, weer goed.

Waar ik nu wel een beetje tegen aan begin te lopen (lopen en sokken, mooie woordgrap, ha-ha-ha) is dat mijn sokken verslijten en ik op zoek moet gaan naar dezelfde kleur sokken, maar dan nieuw en onversleten. En dat is niet zo makkelijk.


Ken jij, of ben jij, een sokkenfan? Ik zoek nog sympathisanten, dus.
Trouwens, ken je Daphne al? Daphne houd ook van sokken en ze maakte me blij met haar Amerika verhaal: klikhiermaareenseven


Follow my blog with Bloglovin

2 comments:

  1. jaaaa ik ben ook een gekke-sokkenliefhebber
    bundeltjes blijdschap ^^

    ReplyDelete

Thanks for your comment!