Tekeningen uit mijn schetsboek: 2016


Een lelijk gedichtje
De zon kwam,
De laatste werkschouw kwam,
De laatste dingen met de vereniging kwamen,
en alles ging.
De zomervakantie kwam.

Een nieuw begin
Nu is het weer een nieuw jaar, en een jaar betekent een nieuw schetsboek. Ik heb vanochtend voor de grap (haha vet grappig) even mijn oude schetsboeken van 2014-2016 bekeken en yo, wat een treurige bende. Mijn nieuwe schetsboek ben ik gestart vanaf Juni 2016 denk ik, en ik zie al een verschil met de dingen die ik eerder dit jaar maakte. Dat had ik niet verwacht!

Verandering
Een klein ding dat erbij is gekomen is waterverf, en best wel fanatiek ook. De combinatie van stiften, krijtjes, waterverf en potlood vind ik heel erg leuk op dit moment. Daarnaast gaan mijn fineliners ook niet dramatisch lang meer mee denk ik. Verder ben ik veel meer met kleur gaan werken en met mooie vloeiende lijnen of streepjes (arcering heet dat, mooi he).

Hetzelfdering
Een ding dat hetzelfde is gebleven is het onderwerp dat ik teken. Op een een of andere manier ben ik toch altijd heel erg gek op het tekenen van mensen en paarden (het liefst eenhoorns). Do what you like, like what you do. (om het geheel maar even af te sluiten met een passende, hele cliché quote)(Klik vooral op read more want er is meer).

Einde
Follow my blog with Bloglovin

1 comment:

  1. WOowwwiee! Super moooiii! Vooral die hand en de twee daarna! :D

    ReplyDelete

Thanks for your comment!